Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Prullenbak 2 vakken

Wanneer je op zoek bent naar een prullenbak met 2 vakken die je kunt gebruiken voor het scheiden van je afval, zit je bij Homra goed! Deze prullenbak met 2 vakken heeft 2 compartimenten, waardoor je je afval gemakkelijk kunt scheiden.

Onze sensor prullenbakken zijn ook te koop bij

De voordelen van een prullenbak met 2 vakken

Het voordeel van een prullenbak met 2 vakken is dat je het afval kunt scheiden op één plek. Je kunt je restafval van het plastic scheiden. Zo zorg je ervoor dat het plastic gerecycled kan worden. Plastic kan namelijk pas hergebruikt worden als het op de juiste manier wordt weggegooid. Plastic dat op een hoop met restafval komt, wordt niet hergebruikt. Door het scheiden van je afval help je de verbetering van het milieu en zet je een eerste stap naar een duurzame levensstijl!

Soorten duo prullenbakken

Er zijn verschillende soorten 2 vaks prullenbakken verkrijgbaar. Vind je het fijn als de prullenbak past bij je keuken of wil je juist dat de Duo prullenbak opvalt? Alles is mogelijk. De duobakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Heb je weinig afval? Dan kun je kiezen voor een afvalbak van 20 liter. Voor grotere huishoudens van 5 of meer personen is het verstandig om een afvalbak van 50 liter of meer te kiezen.

Het brede assortiment van Homra

Bij Homra kun je ook terecht voor prullenbakken met 1 of 3 compartimenten. Een klein overzicht van het grote aanbod van Homra vind je hier: 

Of je de prullenbak nu in een kantoorpand of in de keuken wilt neerzetten, bij Homra vind je de prullenbak die bij je past.

Duo Prullenbakken kopen bij Homra

Voor het bestellen van een duo prullenbak  kun je terecht bij Homra. Je plaatst je artikel in je winkelmandje en rekent eenvoudig af in een betrouwbare betaalomgeving. Bij Homra krijg je 10 jaar garantie op je aankopen en de verzending binnen Nederland is gratis. Vandaag voor 15.00 uur besteld? Dan ontvang je je bestelling morgen al in huis!

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters