Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Pedaalemmer 20 liter

Ben je op zoek naar een pedaalemmer met een inhoud van 20 liter? Bekijk hier alle pedaalemmers met deze inhoudsmaat. Een pedaalemmer 20 liter valt onder de kleinere formaten en is daarmee geschikt voor kleine huishoudens of in een ruimte zoals het kantoor. Dankzij het handige voetpedaal is de deksel van de prullenbak eenvoudig te openen zonder dat je deze vast hoef te pakken. Dit is zowel hygiënisch als bijzonder praktisch – zelfs met je handen vol kun je je afval gemakkelijk kwijt.

Onze sensor prullenbakken zijn ook te koop bij

De juiste inhoudsmaat

Twijfel je over de geschikte inhoudsmaat voor het gewenste gebruik? Dan kan het helpen om vooraf te bedenken waar je de pedaalemmer neerzet en waar je deze voor wilt gebruiken. Komt de pedaalemmer op een centrale plek in het huis zoals de keuken? Dan is een grotere pedaalemmer vaak aan te raden. Op andere plekken in het huis kan een pedaalemmer 20 liter juist erg handig zijn. Maar ook een pedaalemmer 5 liter of zelfs 3 liter kan bijvoorbeeld in de badkamer een goede aanvulling zijn.

Ook is het belangrijk om het formaat van je huishouden in gedachten te houden. Meer mensen produceren nu eenmaal meer afval. Een een- of tweepersoonshuishouden kan uit de voeten met een pedaalemmer 20 liter, maar een groter huishouden zal al gauw meer inhoud nodig hebben. Neem deze informatie mee in je keuze en koop precies de juiste afmeting voor jouw situatie.

Ruime keuze uit diverse pedaalemmers

In onze webshop vind je pedaalemmers in alle soorten en maten, en dat geldt ook voor de pedaalemmer 20 liter. Bovendien kun je ervoor kiezen om een pedaalemmer met meerdere compartimenten aan te schaffen. Dit maakt het scheiden van afval heel eenvoudig. Met slechts één pedaalemmer kun je tot wel drie afvalstromen scheiden.

Kwaliteit en garantie

Bij Homra garanderen we de hoogste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je rekenen op gratis verzending en retour, razendsnelle levering en 10 jaar garantie op jouw pedaalemmer 20 liter. Bestel daarom snel jouw nieuwe Homra prullenbak via onze webshop!

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters