Morgen bezorgd

als je voor 16 uur besteld

Gratis verzending

in Nederland

10 jaar garantie

exclusief bij Homra

Gratis retourneren

binnen 30 dagen

Prullenbakken voor de horeca

Zoek je een prullenbak voor in de horeca? Vind je het belangrijk dat het afval netjes en snel weggegooid kan worden? Dan zit je goed bij Homra. Wij hebben de juiste afvalbak!

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste prullenbak. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of bel ons op 085 130 2710. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Milieubewust afvalscheiden in de horeca wordt steeds belangrijker

In de huidige tijd worden we ons steeds meer bewust van het effect dat afval heeft op het milieu. Bewust omgaan met afval is dus essentieel.

Juist daarom is het erg belangrijk om in de horeca afval te scheiden. Een goede, stevige prullenbak mag dus niet ontbreken. Dat is de reden dat steeds meer horecagelegenheden kiezen voor Homra prullenbakken.

In de laatste jaren kiezen steeds meer horecagelegenheden voor afvalscheiders met 2 of 3 vakken. Met een afvalscheider wordt afval scheiden makkelijk en draag je eenvoudig een steentje bij aan een beter milieu.

De keuze van Homra voor de horeca

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Maxer 60 Liter

Afvalscheiders voor in de horeca,
van groot tot klein

Afvalscheiders zijn er in diverse uitvoeringen. Van groot tot klein. Voor horecagelegenheden raden we vaak STEPHS, MAXER of QUICKX prullenbakken aan. Deze hebben altijd meerdere compartimenten en zijn dus geschikt voor afval scheiden.

Uniek aan de STEPHS prullenbakken zijn de gekleurde voetpedalen. Elk voetpedaal heeft namelijk een andere kleur. Daardoor ziet iedereen snel welk type afval in welk vak hoort. Uniek aan de MAXER zijn de kleuren waarin deze prullenbak leverbaar is. Zo past hij altijd in de keuken. De QUICKX onderscheidt zich dan weer door zijn chique design en hoge afwerkingsniveau.

Afvalscheiders zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Van 2 tot 3 bakken en van 30 tot 70 liter inhoud. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste prullenbakken en bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

Al onze prullenbakken zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een chique design. Ideaal voor in de horeca. Een goede prullenbak is in de horeca echt onmisbaar! We garanderen een hoge kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie.

Ben je niet 100% tevreden? Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 130 2710. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak in de horeca?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor in de horeca? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.