Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Horeca prullenbak

Werk je in de horeca, dan krijg je te maken met heel veel afval. Verpakkingen, etensresten, noem het maar op – het is allemaal onderdeel van het vak. Om dit afval zorgvuldig en gecontroleerd in te zamelen zijn goede horeca prullenbakken essentieel. Daarom biedt Homra precies de prullenbak waar je naar op zoek bent.

We helpen je graag bij het vinden van de juiste horeca prullenbak voor jou. Stuur ons een e-mail of bel ons op 085 0046 121 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Milieubewust afval scheiden ook in de horeca belangrijk

We worden ons steeds bewuster van het effect van ons afval op mens en natuur. Daarom is het scheiden van afval ook steeds vaker een noodzaak dan een luxe. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken hebben we horeca prullenbakken ontwikkeld die precies dit doel dienen.

Dankzij de verschillende compartimenten in onze prullenbakken kun je eenvoudig twee of meer afvalstromen gescheiden inzamelen. Je hebt dus slecht één afvalbak nodig om tot wel drie of vier soorten afval van elkaar te scheiden. Dit scheelt jou geld, energie en een hoop gedoe.

Steeds meer horecagelegenheden kiezen voor afvalscheiders met twee of drie vakken. Dankzij de gebruiksvriendelijke modellen en het duurzame karakter van de prullenbakken in ons assortiment bieden we een oplossing die gehoor geeft aan de vraag naar slimme en betaalbare mogelijkheden voor afval scheiden in de horeca.

De keuze van Homra voor de horeca

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Maxer 60 Liter

Horeca prullenbakken in ieder formaat

Afhankelijk van de omvang van jouw horecagelegenheid of keuken kies je het aantal prullenbakken dat hierop aansluit. Maar ook de inhoudsmaat van jouw horeca prullenbakken is van belang. Voor een grotere horecazaak raden we bijvoorbeeld aan om prullenbakken aan te schaffen van ten minste 60 liter. Denk bijvoorbeeld aan een prullenbak met drie compartimenten van ieder 20 liter. Op die manier weet je zeker dat je voldoende inhoud hebt om al het afval van gasten en medewerkers snel en gescheiden te kunnen inzamelen.

Maar ook op de toiletten wil je uiteraard voldoende prullenbakken hebben. Dan zijn onze kleineren prullenbakken een geschikte keuze. Informeer naar de mogelijkheden en laat je vrijblijvend adviseren over de beste keuze voor jou.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

Bij Homra garanderen we de hoogste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je rekenen op gratis verzending en retour, razendsnelle levering en 10 jaar garantie op jouw horeca prullenbakken. Vul daarom snel het contactformulier in op onze website of bel ons op 085 0046 121 en ontvang een voorstel op maat!

Ben je niet 100% tevreden? Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak in de horeca?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor in de horeca? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters