Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Zoek je een prullenbak
voor in zorg?

Zoek je prullenbakken die perfect aansluiten bij de wensen in de zorg? Dan zit je goed bij Homra. En we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Al onze prullenbakken zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een chique design. Ideaal voor in de zorg en een goede prullenbak mag in een zorginstelling echt niet ontbreken!

Een goede afvalbak wordt steeds belangrijker

Een goede afvalbak wordt steeds belangrijker voor zorginstellingen. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste leven we in een tijd waarin we ons steeds bewuster worden van het effect van afval op het milieu. En als we eenvoudig iets kunnen doen om het milieu te sparen, dan doen we dat! Ten tweede is hygiëne in de zorg enorm belangrijk. Je wilt namelijk voorkomen dat bacteriën en virussen zich in een zorginstelling verspreiden.

Daarom is een goede afvalbak erg belangrijk en kiezen steeds meer zorginstellingen voor afvalscheiders met 2 of 3 vakken. Daarbij kiezen ze voor een sensor prullenbak of een pedaalemmer.

De keuze van Homra voor in de zorg

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Stephs 60 Liter

Afvalscheiders voor op de zorg,
van groot tot klein

Een afvalscheider maakt het voor alle medewerkers zeer eenvoudig om afval netjes te scheiden. Enerzijds kan dat een kostenbesparing opleveren en anderzijds sparen we het milieu door afval te scheiden. Afvalscheiders zijn er in diverse uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar met 2, 3 of 4 compartimenten.

Bij een afvalscheider heb je de keuze uit een afvalscheidingsprullenbak met sensor of een pedaalemmer. Beiden zijn zeer hygiënisch want je opent de prullenbak altijd zonder hem aan te raken.

Homra heeft de juiste prullenbakken voor een verpleeghuis, verzorgingshuis, ziekenhuis, ggz instelling, hospice, verloskundepraktijk, fysiotherapiepraktijk, zorggroepen, woonvoorzieningen voor verstandelijk gehandicapten en andere zorginstellingen.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

We garanderen een hoge kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie.
Ben je niet 100% tevreden? Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak in de zorg?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor in de zorg? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters