Morgen bezorgd

als je voor 16 uur besteld

Gratis verzending

in Nederland

10 jaar garantie

exclusief bij Homra

Gratis retourneren

binnen 30 dagen

Zoek je een prullenbak voor op kantoor?

Zoek je een prullenbak voor op kantoor? Dan zit je goed bij Homra. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons op 085 130 2710.

Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat. Al onze prullenbakken zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een chique design. Ideaal voor op kantoor. Een mooie prullenbak mag niet ontbreken in een kantoorinrichting.

Maak je personeel milieubewust met prullenbakken met afvalscheiding

Een goede afvalbak wordt steeds belangrijker op kantoor. Want we leven in een tijd waarin we ons steeds bewuster worden van het effect van afval op de mens en het milieu. En als we eenvoudig iets kunnen doen om het milieu te sparen, dan doen we dat! Daarom is een goede afvalbak erg belangrijk en kiezen steeds meer kantoren voor afvalscheiders met 2 of 3 vakken.

De keuze van Homra voor kantoren

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Maxer 60 Liter

Afvalscheiders voor op kantoor,
van groot tot klein

Een afvalscheider maakt het voor alle medewerkers zeer eenvoudig om afval netjes te scheiden. Enerzijds kan dat een kostenbesparing opleveren en anderzijds sparen we het milieu door afval te scheiden. Afvalscheiders zijn er in diverse uitvoeringen. Voor kantines en kantoren raden we de grotere varianten met een inhoud vanaf 60 liter aan. Die bieden voldoende ruimte zodat iedereen zijn afval netjes kan blijven scheiden.

Afvalscheidingsprullenbakken zijn verkrijgbaar met 2, 3 of 4 compartimenten. De compartimenten zijn naar wens te gebruiken voor groenafval, plastic, glas, papier en restafval.

De Homra kantoor prullenbakken zijn verkrijgbaar in meerderen kleuren. Populaire kleuren zijn RVS, grijs, wit en zwart

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

We garanderen een hoge kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet 100% tevreden? Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op.
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 130 2710. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak op kantoor?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor bij jou op kantoor? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.