Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Prullenbakken op kantoor

Ook op kantoor zijn goede prullenbakken onmisbaar. Je werkt al gauw met meerdere mensen op een afdeling en produceert dagelijks een aanzienlijke hoeveelheid afval. Om dit afval verantwoord op te vangen, is een goede kantoor prullenbak noodzakelijk.

Bij Homra kun je daarom terecht voor de kantoor prullenbakken die je zoekt. Bij grotere bestellingen maken we graag een voorstel op maat zodat je voordelig prullenbakken kunt inkopen voor jouw kantoor. Stuur ons een e-mail of bel ons op 085 0046 121 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Van eenvoudig afval scheiden naar milieubewust personeel

We leven in een tijd waarin we ons steeds bewuster worden van het effect van afval op mens en milieu. Toch kan deze bewustwording soms best aangewakkerd worden. Door afvalscheidingsbakken in je kantoor te plaatsen maak je jouw medewerkers bewust van de voordelen en het belang van afval scheiden. Bovendien vergt het geen enkele extra moeite om plastic, restafval of groenafval apart weg te gooien wanneer je een hier een goede prullenbak voor hebt op kantoor.

Om het scheiden van afval bij jou op kantoor zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we diverse afvalscheidingsbakken in ons assortiment. Dit zijn prullenbakken met twee of meer compartimenten, bestemd voor aparte afvalstromen. Op die manier heb je slechts één afvalbak nodig om meerdere afvalstromen apart in te zamelen. Eenvoudiger wordt het niet.

De keuze van Homra voor kantoren

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Maxer 60 Liter

Kantoor prullenbakken in ieder formaat

Afhankelijk van de omvang van jouw kantoor kies je het aantal prullenbakken dat hierop aansluit. Maar ook de inhoudsmaat van jouw kantoor prullenbakken is van belang. Voor een kantoor of kantine raden we bijvoorbeeld aan om prullenbakken aan te schaffen van ten minste 60 liter. Denk bijvoorbeeld aan een prullenbak met drie compartimenten van ieder 20 liter. Op die manier weet je zeker dat je voldoende inhoud hebt om al het afval van medewerkers snel en gescheiden te kunnen inzamelen.

Maar ook op de toiletten wil je uiteraard voldoende prullenbakken hebben. Dan zijn onze kleineren prullenbakken een geschikte keuze. Informeer naar de mogelijkheden en laat je vrijblijvend adviseren over de beste keuze voor jou.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

Bij Homra garanderen we de hoogste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je rekenen op gratis verzending en retour, razendsnelle levering en 10 jaar garantie op jouw kantoor prullenbakken. Vul daarom snel het contactformulier in op onze website of bel ons op 085 0046 121 en ontvang een voorstel op maat!

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 0046 121.
Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak op kantoor?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor bij jou op kantoor? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters