Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Zoek je een prullenbak
voor vakantiehuisjes?

Zoek je prullenbakken voor op vakantieparken, themaparken of bijvoorbeeld recreatieparken? Dan zit je goed bij Homra. We leveren de beste prullenbakken in grote aantallen. En bijna altijd uit voorraad. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste prullenbakken. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Ook gasten kunnen meehelpen aan een beter milieu door afval te scheiden

In de huidige tijd worden we ons steeds meer bewust van het effect dat afval heeft op het milieu. Bewust omgaan met afval is dus essentieel. De consument verwacht dan ook steeds vaker dat hij tijdens een bezoek aan een pretpark of verblijf in een vakantiehuisje zijn afval eenvoudig kwijt kan. En daarbij is afval scheiden een steeds terugkerend thema. De juiste prullenbak mag dus echt niet ontbreken.

Daarom kiezen steeds meer bedrijven uit de leisure voor afvalscheiders. Ze kiezen daarbij voor een uitvoering met 2 of 3 vakken. Zo houd je de bezoekers tevreden!

De keuze van Homra voor vakantieparken

Homra Afvalscheiding Sensor Nexo 72 liter 3 vakken

Afvalscheiders voor vakantiehuisjes,
van groot tot klein

Afvalscheiders zijn er in diverse uitvoeringen. Van groot tot klein. Voor de leisure branche raden we vaak een STEPHS of QUICKX prullenbak aan. Deze hebben altijd meerdere compartimenten.

Uniek aan de STEPHS prullenbakken zijn de gekleurde voetpedalen. Elk voetpedaal heeft namelijk een andere kleur. Daardoor is het eenvoudig om te herkennen welk type afval in welk vak hoort. De STEPHS prullenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen.

Uniek aan de QUICKX is de zeer hoge kwaliteit en luxe uitstraling.

Welke prullenbak het beste past, hangt af van de situatie. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de juiste prullenbakken. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

Al onze prullenbakken zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en komen met een goede garantie. We garanderen een hoge kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet 100% tevreden?
Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak op kantoor?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor bij jou op kantoor? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters