Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Zoek je een prullenbak
voor op school?

Zoek je een prullenbak voor op school? Vind je het belangrijk dat de kinderen leren om hun afval netjes op te ruimen? Dan zit je goed bij Homra. Wij hebben voor elk klaslokaal de juiste afvalbak!

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste prullenbak. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een goede afvalbak wordt steeds belangrijker

In de huidige tijd worden we ons steeds meer bewust van het effect dat afval heeft op het milieu. Bewust omgaan met afval is dus essentieel. En een goede voorlichting over afval weggooien mag niet ontbreken.

Juist daarom is het erg belangrijk dat kinderen al vroeg leren dat ze afval in de prullenbak moeten gooien. Voorlichting op school speelt dus een belangrijke rol. Daarom mogen goede, stevige prullenbakken niet ontbreken op school. Dat is de reden dat steeds meer scholen kiezen voor Homra prullenbakken.

In de laatste jaren kiezen steeds meer scholen voor afvalscheiders met 2 of 3 vakken. Met een afvalscheider leren kinderen namelijk direct dat afval scheiden leuk en makkelijk is. Met een afvalscheider wordt afval scheiden letterlijk kinderspel!

De keuze van Homra voor scholen

Homra Afvalscheiding Pedaalemmer Stephs 60 Liter

Afvalscheiders voor op school,
van groot tot klein

Afvalscheiders zijn er in diverse uitvoeringen. Van groot tot klein. Voor scholen raden we vaak een STEPHS prullenbak aan. Deze heeft altijd meerdere compartimenten.

Uniek aan de STEPHS prullenbakken zijn de gekleurde voetpedalen. Elk voetpedaal heeft namelijk een andere kleur. Daardoor zien de kinderen eenvoudig welk type afval in welk vak hoort. Handig, leuk, leerzaam en goed voor het milieu! Een afvalscheider hoort in elk klaslokaal en in elke kantine thuis!

De STEPHS prullenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Van 2 tot 3 bakken en van 30 tot 60 liter inhoud. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste prullenbakken en bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Hoge kwaliteit & uitstekende garantie

Al onze prullenbakken zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en hebben een chique design.
Ideaal voor op school.Een goede prullenbak is op school echt onmisbaar
We garanderen een hoge kwaliteit en bieden een 100% tevredenheidsgarantie.
Ben je niet 100% tevreden? Dan doen we niet moeilijk. We lossen het op.
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail, vul het contactformulier in
of bel ons op 085 0046 121. Bij grotere aantallen maken we graag een voorstel op maat.

Een voorstel op maat voor een prullenbak op school?

Wil je graag een voorstel op maat voor een groter aantal prullenbakken voor bij jou op school? Vul dan het formulier en u ontvangt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte in uw mailbox.

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters