• voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • 2 jaar aankoopgarantie!

formaat prullenbakken

Homra heeft een uitgebreid assortiment prullenbakken. In inhoud variërend van 8 liter tot 72 liter. In kleur variërend van RVS kleur tot zwart, wit en rood. In type prullenbak variërend van pedaalemmer tot sensor prullenbak. In aantal vakken variërend van 1 vak tot afvalscheidsprullenbak. Bekijk het assortiment en koop de Homra prullenbak die bij jou past!

sensor prullenbakken & pedaalemmers

Bij Homra kan je terecht voor een sensor prullenbak of een pedaalemmer. Beiden hebben hun eigen unieke kenmerken. Een sensor afvalbak kenmerkt zich door de deksel die automatisch opent. Het werkt als volgt: kom je in de buurt (15 – 20 cm) van de sensor? Dan opent de deksel automatisch waardoor je er eenvoudig afval in kwijt kan. Detecteert de sensor geen beweging meer? Dan sluit de deksel automatisch. Niet alleen erg leuk, ook erg praktisch! Een pedaalemmer kenmerkt zich door één of meerdere voetpedalen. Daarmee open je deksel(s). Het werkt als volgt: plaats je voet op het pedaal en druk deze zachtjes in. De deksel opent waarna je makkelijk en snel je afval in de bak gooit.

afvalscheidingsprullenbakken & 1 compartiment

In het assortiment vind je afvalscheiders en afvalbakken met 1 compartiment. Het grote verschil zit hem daarbij in het aantal vakken. Afvalscheiders hebben altijd meerdere compartimenten waardoor afval scheiden eenvoudig wordt. Een afvalbak met 1 compartiment heeft maar 1 vak en is daardoor weer zeer geschikt voor 1 type afval zoals plastic of restafval.

prullenbakken in diverse maten

Homra heeft een uitgebreid assortiment prullenbakken. Van groot tot klein. Onder kleine prullenbakken verstaan we een prullenbak met een inhoud van maximaal 20 liter. Onder standaard prullenbakken vallen bakken met een inhoud van 20 tot 50 liter. Onder grote prullenbakken vallen bakken met een inhoud van meer dan 50 liter.Bekijk het assortiment en koop de prullenbak die bij jou past!

voor thuis en zakelijk gebruik

Onze prullenbakken zijn geschikt voor thuisgebruik en zakelijk gebruik. Thuis worden ze vaak geplaatst in de keuken, bijkeuken of hal. Zakelijk bieden ze ook enorm veel mogelijkheden. Zo zijn ze geschikt voor gebruik in de kantine, keuken en op kantoor. Bezoek de zakelijke pagina’s voor een overzicht van de mogelijkheden voor professioneel gebruik.

van groot tot klein

Pedaalemmers zijn er in verschillende maten. Van groot tot klein. Een kleine pedaalemmer in ons assortiment is bijvoorbeeld de Homra FEXBY. Dit is een luxe prullenbak met een mooi design en een inhoud van 30 liter. Uniek aan deze prullenbak is het soft close systeem.
Een grote pedaalemmer van is de Homra MAXER. Deze heeft een inhoud van maximaal 60 liter en is verkrijgbaar in RVS, Zwart en Grijs.

Winkelmand