Morgen bezorgd

als je voor 15 uur besteld

Gratis verzending

in Nederland

10 jaar garantie

exclusief bij Homra

Gratis retourneren

binnen 30 dagen

Zwarte pedaalemmer

Vaak staat een prullenbak nogal in het zicht. Bijvoorbeeld in de keuken naast het aanrecht of in de bijkeuken. Dan wil je natuurlijk het liefst een pedaalemmer die ook nog een beetje past bij de rest van je interieur. Als je kiest voor een zwarte pedaalemmer zit je eigenlijk altijd goed. Zwart kan namelijk met iedere andere kleur in je interieur gecombineerd worden. Je hoeft je geen zorgen te maken over vloekende kleurcombinaties of een erg opvallende prullenbak in je ruimte. Met een zwarte pedaalemmer profiteer je van het gebruiksgemak en de subtiele aanwezigheid van de vuilnisbak in jouw interieur.

Neviq 60 liter 2 vakken – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 159,00

Uitverkocht op Homra.nl

Pullix 50 liter 1 vak – zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 154,00

Op voorraad

Maxer 60 liter 3 vakken – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 159,00

Uitverkocht op Homra.nl

Blinq 30 liter 2 vakken – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 109,00

Uitverkocht op Homra.nl

Sparq 54 liter 3 vakken – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 149,00

Uitverkocht op Homra.nl

Quickx 60 liter 2 vakken – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 159,00

Uitverkocht op Homra.nl

Fexby 30 liter 1 vak – Zwart
Gemiddelde beoordeling
4.7/5
 69,00

Uitverkocht op Homra.nl

Onze sensor prullenbakken zijn ook te koop bij

Pedaalemmer zwart in diverse afmetingen

In onze collectie vind je uiteenlopende modellen zwarte pedaalemmers – van groot tot klein en van enkele bakken tot pedaalemmers met meerdere compartimenten. Op die manier zit er altijd wel een zwarte pedaalemmer tussen die voldoet aan jouw wensen. Heb je weinig ruimte voor een pedaalemmer of moet deze onder een werkblad passen? Bekijk de afmetingen en specificaties op de verschillende productpagina’s en maak je keuze.

Zoek je een zwarte pedaalemmer die niet alleen praktisch maar ook nog eens stijlvol is? Kies dan voor een mat zwarte pedaalemmer. Met een mat zwarte afwerking van je pedaalemmer laat je de vuilnisbak echt onderdeel worden van je interieur. Vlekken zijn niet goed te zien op een mat zwarte pedaalemmer en met een vochtige doek maak je de buitenkant eenvoudig schoon. Ideaal wanneer je houdt van mooi design en hygiëne.

Functionele modellen

Het fijne van een pedaalemmer is dat je de deksel niet met je handen open hoeft te doen. Dit kan namelijk gemakkelijk met het voetpedaal aan de onderkant van de vuilnisbak. Een pedaalemmer is dus zowel praktisch als hygiënisch. Bovendien kun je ook je afval kwijt wanneer je je handen vol hebt. De zwarte pedaalemmers met compartimenten zijn bovendien bij uitstek geschikt voor het scheiden van afval. Bepaal welk vak je gebruikt voor plastic, restafval of papier en scheid zorgeloos en snel al je afval.

Kwaliteit en garantie

Bij Homra garanderen we de hoogste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je rekenen op gratis verzending en retour, razendsnelle levering en 10 jaar garantie op jouw zwarte pedaalemmer. Bestel daarom snel jouw nieuwe Homra prullenbak via onze webshop!