Nederlands merk

Onderscheidend in service en kwaliteit

10+ jaar ervaring

Collectie geselecteerd door productexperts

Uitgebreid assortiment

Altijd de beste keuze voor jou

Duurzame collectie

Met oog op duurzaamheid ontworpen

Rode prullenbak

Durf jij een rode prullenbak toe te voegen aan je interieur? Of zoek je een toffe blikvanger voor op kantoor? Met een rode prullenbak maak je echt een statement. Prullenbakken zijn over het algemeen niet echt producten die je graag in het zicht hebt. Toch staan ze vaak op een zichtbare en bereikbare plek. Dus waarom kies je dan niet voor een mooi en opvallend model? De rode prullenbakken in ons assortiment zijn zeer geschikt om echt iets moois te maken van de plek waar je normaalgesproken afval inzamelt. Of dit nu op kantoor is, thuis, in de voetbalkantine of ergens anders.

Nexo 72 liter 4 vakken – Rood
Gemiddelde beoordeling
4.7/5

Uitverkocht

Onze sensor prullenbakken zijn ook te koop bij

Een handige sensor prullenbak

Een rode prullenbak met sensor is precies wat je nodig hebt als je nooit meer vieze handen wilt krijgen door het aanraken van de deksel van je afvalbak. Met de infraroodsensor op de prullenbak opent de deksel automatisch wanneer je binnen 15 cm van de bak komt. Op die manier kun je dus zelfs met je handen vol nog al je afval kwijt. Dit is ook verreweg de meest hygiënische manier van afval weggooien. Er is geen handcontact met de bak en het afval zal de deksel of de buitenkant van de bak niet raken.

Het mooie van een rode prullenbak met sensor is dat deze ook nog eens luchtdicht wordt afgesloten wanneer de deksel weer dicht gaat. Op die manier blijft de afvalgeur in de bak en heb je nooit last van nare luchtjes rondom jouw prullenbak.

Rode prullenbak met meerdere vakken

Afval scheiden wordt gelukkig steeds normaler. Om dit proces te versnellen, bieden we een breed assortiment prullenbakken met twee of meerdere compartimenten voor het verzamelen van verschillende afvalstromen. Dit geldt ook voor onze rode prullenbakken. Deze modellen hebben tot wel drie compartimenten die ieder apart geleegd kunnen worden dankzij de uitneembare binnenbakken.

Met een afvalscheidingsprullenbak ben je voorzien van een alles-in-één-oplossing voor jouw afval. Dit betekent dat je tot wel drie afvalstromen gescheiden kunt inzamelen en apart van elkaar kunt aanbieden in de wijkcontainers of de kliko’s langs de weg. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Kwaliteit en garantie

Bij Homra garanderen we de hoogste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je rekenen op gratis verzending en retour, razendsnelle levering en 10 jaar garantie op jouw rode prullenbak. Bestel daarom snel jouw nieuwe Homra prullenbak via onze webshop!

© 2021 Homra  |   privacyverklaring  |  algemene voorwaarden  |  cookies  | website: Bureau Peters