Sensor afvalemmers

Met de sensor afvalbakken voorkomt u dat u afval uit uw handen laat vallen bij het proberen open te krijgen van het deksel. Door een snelle beweging over de sensor opent het deksel erg soepel en kunt u eenvoudig het afval erin gooien. De touch afvalbakken beschikken over een open en dicht knopje, zo kunt u er ook voor kiezen om de afvalbak continu open te laten staan. Als u gewoon gebruik maakt van de touch afvalbak, dan sluit het deksel automatisch weer na 5 seconden.

FONIX afvalemmer 50 liter met sensor

89,00

Open zonder aanraken

Handig in gebruik, stijlvol in de keuken vanwege de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. De Homra sensor prullenbak 50 liter uit onze Prime collection heeft het allemaal! Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbak gaat open zodra hij detecteert dat u er iets in wilt doen!

 

 

IXXA afvalemmer 8 liter met sensor

44,00

Open zonder aanraken

Handig in gebruik, stijlvol in de badkamer of keuken en ook nog eens een leuke prijs; deze Homra sensor prullenbak van 8 liter heeft het allemaal! Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbak gaat open zodra hij detecteert dat u er iets in wilt doen!

 

 

KICK ME afvalemmer 50 liter met sensor

89,00

Can I kick it? Yes, you can

Handig in gebruik, stijlvol in de keuken vanwege de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. Gaat open d.m.v. een klein tikje met de voet tegen de sensor op de bodem. De Homra sensor prullenbak 50 liter uit onze Prime collection heeft het allemaal! Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbak gaat open zodra u deze activeert d.m.v. een klein tikje met uw voet. Bekijk de video! onder de afbeeldingen.

 

 

LUX ‘no touch’ afvalemmer 50 liter

99,00

Open zonder aanraken

Handig in gebruik, stijlvol in de keuken vanwege de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. De Homra sensor prullenbak 50 liter uit onze Prime collection heeft het allemaal! Nooit meer afval uit uw handen laten vallen terwijl u het deksel van uw prullenbak probeert open te doen, of een pedaal dat blijft hangen waardoor de prullenbak helemaal niet open wil, deze Homra sensor prullenbak gaat open zodra hij detecteert dat u er iets in wilt doen!

 

 

Sensor afvalemmers zonder afvalscheiding kopen

Heeft u al een afvalemmer met sensor van Homra? Het enige wat u bij een sensor afvalemmer zonder afvalscheiding van Homra.nl hoeft te doen is uw hand over de sensor te laten gaan. Na deze beweging gaat het deksel open en kunt u uw afval eenvoudig weggooien. Het is ideaal wanneer u met uw handen vol staat, maar het is ook nog eens zeer hygiënisch. U hoeft de deksel namelijk niet aan te raken. De deksel sluit automatisch weer na vijf seconden. In deze sensor afvalemmer van Homra zit één bak zodat u alle afval bij elkaar in kunt gooien. De sensor afvalemmer zonder afvalscheiding van Homra is tegenwoordig een onmisbaar systeem in de keuken of op het kantoor. Het weggooien van afval keert dagelijks meerdere malen terug, zowel in het huishouden als op de werkvloer. Alle sensor afvalemmers van Homra hebben een mooi design en een luxe uitstraling. U hoeft u dus niet te ergeren aan een eenvoudige prullenbak in uw keuken of op het kantoor.

Sensor prullenbak zonder afvalscheiding

De sensor prullenbak van Homra is stijlvol in de keuken of op het kantoor vanwege de unieke combinatie van hoogwaardige kwaliteit, comfort en design. De sensor van de prullenbak reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarna de deksel direct open gaat. Als de sensor in deze vijf seconden niet heeft gedetecteerd gaat het deksel automatisch weer dicht. Het is mogelijk om het deksel langer open te laten. Hiervoor zitten er twee knopjes bovenop de sensor prullenbak van Homra. Als u de ‘open’ knop indrukt blijft het deksel net zo lang open staan totdat u op de ‘sluit’ knop drukt. Het assortiment van de sensor afvalemmers zonder afvalscheiding van Homra bestaat uit vier verschillende prullenbakken. Drie van deze prullenbakken hebben een inhoud van 50 liter en zijn allemaal inclusief binnenring voor de vuilniszak. De andere prullenbak heeft een inhoud van 8 liter en zijn ideaal voor de toilet, badkamer of als extra prullenbak in de keuken. De Homra sensor prullenbak zonder afvalscheiding heeft alleen maar voordelen ten opzichte van een standaard prullenbak. De Homra prullenbakken zijn gemaakt met oog op comfort, duurzaamheid, kwaliteit en design.

Veel comfort, mooi design en luxe uitstraling

De sensor afvalbakken zonder afvalscheiding van Homra zijn van een uitstekende kwaliteit, bieden veel comfort en hebben een luxe uitstraling. Dankzij de handige sensor is de afvalbak zeer hygiënisch. Wanneer u milieubewuster afval wilt scheiden biedt Homra een sensor afvalemmer met afvalscheiding aan. Hiermee kunt u eenvoudig het groene afval en plastic van het restafval scheiden. De bakken kunt u één voor één legen in de daarbij behorende container. Homra.nl biedt u verschillende veilige betaalmethodes aan waaronder: Afterpay, iDeal en Paypal. Hebt u vragen over de producten, de betaling of de service? Neem dan gelijk contact op via de mail, telefonisch of stel uw vraag via Facebook. Wij doen er alles aan om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Bestel uw sensor afvalemmer zonder afvalscheiding van Homra snel of bekijk de rest van ons assortiment!